top of page

אינה גרינברג - קצת עלי ועל הדרך שעשעתי

‬עוד מימי הילדות אימי הייתה אומרת לי שיש לי ידיים שמתאימות לטיפולי המגע. אך אני חלמתי על דברים אחרים ולאחר שירות הצבאי הלכתי ללמוד עיצוב פנים. בסיום הלימודי הנדסאית עיצוב פנים נחשפתי לפנג שווי, אומנות העיצוב והרמוניה הסינית העתיקה לארגון חפצים ומבנים על מנת להגיע להרמוניה עם הטבע - שיטה שעמדה בבסיס הדת הטאואיסטית.
התחלתי לקרוא ספרים על פנג שואי וכך הגעתי לספר אנציקלופדיה מאויר עם המון צילומים שבו אחד הפרקים היה על פילוסופיית המזרח הרחוק וכל שיטות הטיפול הסיניות כגון דיקור, שיאצו ,אקופרסורה ועוד.
מאוד הוקסמתי והתאהבתי בפילוסופיה הזאת והחלטתי לבדוק האם זה מתאים לי כמקצוע. הלכתי לשני בתי ספר ליום פתוח וכאשר ראיתי את השיאצו בפועל הבנתי שזאת הנישה שלי, שכאן אני רוצה להתפתח, כך אני אוכל לעזור לאנשים, להקל על הכאבים ולהגיע להרמוניה עם הגוף ועם הטבע.
בקליניקה שלי הטיפולים מתייחסים קודם כל לאדם, גוף ונפש ביחד.
אני בחרתי במגע מפני שהמגע הוא דרך תקשורת הטובה ביותר, מפנקת ומלטפת, היא מאפשרת לעשות הבחנה מדויקת ופרטנית לכל אדם באופן אישי ובהתאם למצבו.
הגישה הטיפולית שלי מתבססת על אוסף של כל הידע והניסיון שצברתי במשך יותר מ-11 שנות עבודה כמטפלת ואסיסטנטית ברפואה סינית, ולאחר 8 שנות לימוד. סיימתי לימודים שיאצו בשנת 2005 ורפואה סינית בשנת 2008. לאחר מכן המשכתי ללמוד ולעבור סדנאות מקצועיות בתחומי טיפול שונים.


אני אוהבת להקשיב, לחבק, ללמוד וללמד, להוביל ולתמוך- זוהי המהות שלי כמטפלת.

אינה גרינברג - קצת עלי ועל הדרך שעשעתי

   הטיפולים שאני מעניקה:

 

  •  דיקור סיני מסורתי

  • תזונה סינית

  • אינטגרציה מבנית 

  • קינזיוטייפינג

  • עיסוי פנים - קובידו

  • שיאצו

  • טיפולי מוקסה

  • כוסות רוח

  • אלקטרו -אקופונקטורה

  • עיסוי ספורטאים

  • עיסוי תאילנדי

  • עיסוי שוודי משולב

  • עיסוי אינדאני- אבנים חמות

אינה גרינברג - קליניקה לרפואה אלטרנטיבית בחולון, שיאצו, דיקור סיני - INNCHI
bottom of page